OM ECOSPHERE

batch_Pernilla-Ecosphere4

Att vara både modeintresserad och medveten konsument är inte så enkelt när utbudet inte överensstämmer med de höga krav man ställer på tillverkning, material, kvalitet och design. Därför väljer jag ut det allra bästa som finns till Ecosphere: schysst kvalitet, sund och etisk tillverkning, klimatsmarta material och produkter som på andra sätt bidrar till ett minskat slöseri av naturresurser. Och kanske bäst av allt: design som man älskar och vill bära mest hela tiden!

Ecosphere har förhoppning om att kunna vara ett bra och enkelt alternativ för den medvetna konsumenten, och strävar efter hållbart mode utan kopplingar till överkonsumtion och degradering av ekosystem. Hållbart mode handlar dessutom om att köpa kläder man verkligen gillar: snygga, hållbara och tidlösa plagg som passar perfekt in i just din garderob!

För information och inspiration är du välkommen att följa Ecosphere på:
Instagram: @ecosphere.se
Facebook: Ecosphere

Jag som grundat Ecosphere, och driver butiken, heter Pernilla. Jag bloggar också om hållbar livsstil på Ekoenkelt. Jag är utbildad miljövetare, hållbar stadsplanerare, kriminolog och modevetare, och är författare till boken 'Ekoenkelt: Vägen till en hållbar livsstil'. Du kan läsa mer om mig och mitt intresse för hållbar livsstil på Ekoenkeltbloggen.

 

Bloggen hittar du här: Ekoenkelt

Boken hittar du här: Ekoenkelt: Vägen till en hållbar livsstil